SENASTE!

hej igen. nu har jag inte bloggar på jätte länge, verkligen, men nu har jag ÄNTLIGEN internet i mitt rum så förhoppningsvis ska det bli ändring på det.
_______________________________________________________________________________________

idag i skolan hade vi vårt första nationella prov, engelska skriftligt. Jätte lätt uppgift var det att skriva om och tyckte att uppsatsen gick super bra! skön dag då vi slutade runt halv 12.. senare på dagen har ja pluggat Naturkunskap en hel del, prov imorgon på de. Snart är det iallafall helg, ska bli otroligt skönt med det. ciao ♥

sundag :(

då är det söndag, och imorgon skola.. neeeeeej vill inte dit, till allt plugg, nej det lockar inte!
Kan inte fatta att lovet är slut, det har gått jätte snabbt, kan inte fatta det..
aja nu ska jag iallafall ta och kolla på Twilight och äta massa godis och inte tänka på att skolan börjar, ciao.

Nobody puts baby in the corner

sitter just nu och kollar på Dirty Dancing och wow. älskar den filmen så mycket, har nog sett den tusen gånger. För några dagar sedan såg jag Dirty Dancing 2 för första gången och den var en av dom bästa filmerna jag sett, så underbar film och killen som var med wow säger jag bara, en film som måste ses helt enkelt! ♥


spelkväll!

Gårdagen spenderades hemma hos elin då vi tjejer hade en såkallad spelkväll. Riktigt kul var de. Vi spelade två olika spel och det vart i några timmar de, även grönsaker och dipp vart det, gottgott! Därefter stannade jag och hellen kvar över natten hos elin och fia åkte hem. Hade en trevlig kväll med er flickor! :)


fia & elin alltid lika glada på bild





stuff from H&M

wihoo idag kom mina saker från H&M, två bikinin och en ring!!


ALL ABOUT ME '

lite bilder på mig från påsk!



påsk påsk

TJA! var nu ett tag sedan man bloggade, anledningen är ju att jag inte haft tid med det, haft så mycket annat att göra som att pluggat t.ex sen har jag inte heller orkat.

Nu har ju påsken kommit till sitt slut. Inte för att jag haft nån vidare påskkänsla iår mer än påskägget man fick. Har i alla fall firat påsk med lite av släkten sedan fortsätter det nästa lördag då vi får ännu mer besök, alltid trevligt. Ja.. inge mer att säga om de. Nu ska jag nog kila ner i min säng och kanske sova är i alla fall trött. godnatt.


rösta!

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=Gu5s3vCbcXLKFtn1Nkc6eDcwiHsuS4TXoMFe6H4XcF#bikiniGallery

ALLA VAR SNÄLLA OCH KLICKA OCH RÖSTA PÅ MIN BIKINI! :D

puuuss

RSS 2.0