Remember Me

DENNA FILM MÅSTE JAG SE!' ahhhh Robert Pattinson är ju bara för snygg, snyggaste männinskan på jorden!
måste och vill se..
men tyvärr så går den här filmen inte på bio här i Eskilstuna :(( så himla tråkigt..



help?

åhhh finns det någon därute som skulle vilja göra om hela min design eller iallafall hjälpa mig med med stilmallen?!? är verkligen i behov av hjälp.. :( please!


I WANT SUMMER NOW

några bilder från mig i sommras när jag var i polen, brun och lycklig :(






yoo all people

hallå hallå. freeedag imorgon grymt skönt! idag började dagen med sovmorgon whohoo! hade faktist bara en lektion på hela dagen eftersom jag var guide på skolan för att alla 8-or som kom och kolla på de olika programen. De började med att en kille kom och fråga om de var någon frivillig för de hade för några guider så ja och rowaida sa direkt ja! även fast ja inte helt viste vad vi skulle göra haha. men han delade iallafall upp oss så jag fick gå en en kille och R fick gå med en annan. tyckte iallafall att de va helt okej, som tur var missade jag två verkligen jätte tråkiga lektinoner så de var värt att vara gudie! :D


old pic


much to do

yeees då var matte provet klart, gick väl hyftsat okej I guess, vet inte om jag vågar få reda på resultatet;/
nu är det bara:
-naturkunskaps prov
-skriva svenska novell
-spanska läxa
-engelska booktalk
kvar då sen har vi lov!:D


why is it still snowing??

seriously what is this, it is supposed to be sunny, warm and a good weather! I'm sick of all the snow...
kan det inte bara försvinna för evigt, vad är det för mening med att det ska börja snöa nu igen och bli slaskigt och blött överallt?! är så trött på snön nu...

idag tycker jag att dagen har gått snabbt har inte gjort sådär jätte mycket mer än att jag var och gymat, kollat tv/ datorn och pluggat lite. imorgon är det ju skola så ska nog fixa lite saker och gå lägga mig, har ju sovit jätte dåligt och alldeles för lite den senaste veckan/veckorna så får börja skärpa mig lite nu. godnatt alla ♥


:((((

so hooot

o h   m y   g o d
. s o   s e x i e
__________________






the hills weekend break

idag vart det en massa The Hills tittande. AHH älskar det! kan kolla hur länge som helst tröttnar aldrig, speciellt inte när Justin är med!! haha rowaida måste säga att han är so much hotter than Brody! ;)



a new hair color?



åhhh vad sugen jag är på en sån här hårfärg! vill absolut ha det. mörkt rött med lite brunt i, skit snyggt!

me, you and I

LÖRDAG:

vi vaknade upp vid 10, kändes lite ovanligt att vakna så tidigt på en helg faktist. lite kortfattat om dagen så har jag vart med cindy, vi tränade på gymet i typ en kvart, men hann göra massa kändes det som.
måste även tilläga att vädret idag har var helt perfekt, nästan.. soligt och förvånadsvärt varmt, precis så ska det va på våren förutom all snö och slask som är kvar.





girl night

under gårdagens kväll var jag ju med cindy. Vi besämmde oss tillslut att baka en kladdkaka, snabbt, enkelt och gott! kladdkaka med glass vart det och även popcorn till filmen vi såg. The Butterfly Effect 2 kollade vi på. Innan vi kollade på film rockade vi loss lite.. hehe med musik dunkandes i hela huset och massa shake shake. Vi var ju hemma själva så varför inte ta vara på stunden;) haha efter filmen fixade vi oss och gick och la oss.

some pics from the night!


so hot or what?!


Once a bitch, always a bitch

TJA ALLA ! Just nu sitter jag här med Cindy, my bitch. Efter skolan gick vi och gymade, det vart ett hårt pass det! Därefter åkte vi hem till mig, kollade Tv och gjortde pizza. Nu ska vi iallafall gå och baka något gott nu, får se vad det blir. Senare ska vi ha ett litet hemma spa, kolla film, äta gott och ha massa kul! så bye for now all people

några sexiga bilder på oss får ni ta del av, ciaooo











 


NEW CLOTHES AT H&M



the Garden COLLECTION by H&M

här har jag samlat det snyggaste enligt mig från den nya kollektionen från H&M
ljusa färger, otroligt snyggt, älskar färgen på kavajen och jackan och även dom två vackra klänningarna, älskar modellen och tyget och allt i princip.

med lite cash i plånboken hade jag köpt allt det här (som jag tyvärr inte har)

en rubrik

wihoo fredag imorgon :D:D:D

såå skönt.
imorgon blir det att va med cindy


efter skolan ska vi träna, shiit har varit jätte dålig på att träna nu den senaste veckan/veckorna, senast ja tränade var när jag var & simma med elin :o det var längesen!
efter träningen drar vi hem till mig.
Det kommer bli en massa mys, med spa, fixa god mat, kolla film och ta de lugnt
visst låter det härligt?

lite kort om morgondagen då!



onsdag

ett litet snabbt inlägg får det bli från mig idag.
har inte haft så mycket tid att blogga pga allt plugg..

men iallafall.. idag var jag i skolan först, första lektionen var engelska där jag skrev min uppsats, gick jätte bra, jätte nöjd (y) sen vart de NK, lunch och därefter det efterlängtade företagsekonomi provet! usch nej, lite ironi där då.. men tyckte iallafall att det gick bra:)

efter att ha skrivit provet åkte jag ner till stan, träffade Cindy och vi gick runt på stan ett tag. Nu hemma har jag mest slappat, kollat tv och pluggat och var påväg att somna x antal gånger, så nu ska jag duscha sen läsa på lite på spanskaglosorna sen sooova:D

today

tjatja, ny vecka då. idag var det skola först sen stan sen hem
hemma har jag pluggat ganska mycket sen nu åt kvällen kollade jag på Hollywood fruar, haha så kul! Tyckte bara synd om dom snygga killarna som var omringade av massa tanter -.- men vad gör man inte för en kanske ganska stor summa pengar?

en liten dagens outfit får ni även av mig;)








så var helgen slut

tråkigt men sant, tycker att den går så snabbt, känns som om man inte hinner gör något..
men men, idag har jag i princip pluggat hela dagen med lite pauser och sånt
har nu läst riktigt mycket i min engelska bok + pluggat lite företagsekonomi

åt kvällen vart det såklart gossip girl och sedan kollade jag lite på wipeout
nu ska jag nog dra mig mot sängen kanske tar och läser lite innan jag sover
godnatt everyone


melodifestivalen

måste säga att i år har jag inte kollat på melodifestivalen ett dugg förutom finalen som var idag, helt okej var det & det fanns tre låtar som jag gillade som var helt okej jämfört med andra låtar. Annars var det lika tråkigt och ganska dåliga låtar som vanligt, inget nytt. Synd att inte Björn Gustavsson var med som förra året eller var det för 2 år sen(?), då skulle man iallafall haft en anledning att kolla! :D







blev faktist chockad när jag märkte att Salem al fakir inte vann för var 100% säker på att han skulle vinna, man blir så glad när man ser han sjunga för han har en sån utstrålning och ett léende som gör att man själv blir glad, skulle aldrig ha kunat tro att Anna skulle vinna, never! Själv tror jag inte att hon har så stor chans att komma speciellt lång i nästa final men att hon har en otroligt bra röst och sjunger jätte bra tror jag att de flesta håller med om.

plugg för hela slanten

ja nu måste jag ta mig och börja plugga. Har ett prov i företagsekonomi & måste skriva en uppstas i engelska nästa vecka så för min del blir det ingen lugn lördag.

Dagens Planer:

• träna till företagsekonomi provet
• läsa min engelska bok som jag ska skriva uppsats om
• städa mitt oerhört stökiga rum (!)



wish me good luck ♥


skickad beställning





sådär, har nu ÄNTLIGEN beställt dessa 6 saker till mig.
perfekt till sommaren, till en förhopningsvis brun kropp ;)
har ju planerat att beställa allt detta för veckor sen men jag är en sån som alltid dröjer ut på saker och gör allt i sista sekunden & pågrund av det blir det oftast att sakerna jag vill ha tar slut :/
men inte de här gången, nu fanns allt jag ville ha!


I need some money

ojojoj H&M har en massa nya kläder som dom har fått in som jag nu hade tänkt att beställa, lite nya saker till sommaren är väl alltid bra. Även en jätte fin ''klänning'' från Lindex hade jag tänkt beställa, den är ju så snygg så vad ska man göra?

problemet är bara att hur ska jag få tag i pengar för allt.. he he studiebidraget är ju nästan slut .. :/

lägger iallafall in bilder på sakerna sen :)

så vart det fredag igen

skönt med det, tror nog alla håller med om det!
idag var solen framme i princip hela dagen, riktigt underbart, börjar kännas som att snön håller på att smälta nu och att det börjar bli varmare & förhoppningsvis så blir det också så:) för vill verkligen börja kuna använda min skinjacka, klackskor & mindre kläder.


somsagt fredag idag, har haft det ganska långtråkig, inte gjort så mycket, bara slöat och så..
aja slänger in några random bilder så att detta inlägg inte blir alltför tråkigt ;)





...........

tjatja, sitter just nu här och gör inget. Idag hade vi en grymmmt skön dag, hade sovmorgon till halv elva och då hade vi naturkunskap sen fick vi gå hem! bästa dagen!

när jag kom hem så lästa jag min engelskabok som faktist är jätte bra & lyckligtvis råkade jag somna i ungefär 3 timmar?!?! shit var helt lost när jag vakna..
nu ska jag kila ner och kolla tv, see ya

9 Mars 2010

helloo, skola idag som vanligt. hade muntligt i svenskan & det gick skit bra. sen efter skolan hade jag utvecklingssamtal som också gick bra.
nu sitter jag här men ska stänga av datorn och fortsätta läsa min engelskabok som vi ska skriva prov på nästa vecka, sååå bye for now...

Hollywood fruar..



ussch vad fula dom är, all of them
men underhållande att kolla på det


nu ska jag iallfall gå, måste skriva på pappret till utvecklingssamtalet som jag har imorgon -.- usch gillar inte att ha det kan jag säga rakt ut här.. aja byee

nyklippt

nu har jag precis klippt mig.
håret känns jätte kort fast jag knappt klippt 5mm.
men men, håret känns som på nytt och det är skönt de
det var ju över ett år den jag klippte mig, till och med mer så nu var det dags att göra det!

5 PLUSGRADER

japp ni hörde rätt, så var det idag, jätttte lycklig :D

idag har det vart en grymt skön dag, har bara haft en ändå lektinon!!
naturvetenskapen & spanskan vart inställda, så vart bara matte på hela dagen

när jag kom hem åt jag mat sen vart jag otroligt sugen på kladdkaka så det bakade jag och kollade lite på MTV.

ikväll blir det att kolla på Svenska Hollywoodfruar 2 och innan det ska jag eller måste ja plugga lite !




ssöönnddaagg

söndag: vi gick upp lite innan tolv och gick & åt frukost. Eftersom vi inte åkte till gymet bestämde vi oss för att träna hemma istället så vi började med att gå ut på en powerwalk, sammanlagt gick vi i 50 min, duktigt av oss. Sen när vi kom hem igen körde vi styrketräning och då vart det allt möjligt, känndes riktigt bra!

Efter det fixade vi oss för vi skulle ta bussen till stan, men så smarta som vi är så missade vi båda bussarna, lixom 30 min emellan dom vare oxå .. haha men vi fick iallafall skjuts av hennes pappa. På stan var vi i ungefär tio minuter sen stängde dom så vi tog bussen till Tuna Park, första bussen vi hann med den dagen. Efter att ha vart där i en timme ungefär åkte vi hem. I stort sätt så såg dagen ut så.



my day

lördag: var på stan med eve & sebbe. tyvärr så fanns inte min kavaj kvar som jag ville ha så hoppas dom kommer in igen. köpte inge mer än glass på stan.

Efter stan åkte jag hem och fixade mig lite och åt och åkte hem till Cindy. Efter att inte ha träffats sen nyår så kändes det dags att träffas igen. Under kvällen pratade vi om allt, kollade på 2 filmer, åt gott & tog de lugnt. Vid halv ett somade vi av extrem trötthet.

& några bilder måste vi ju ha så här kommer några på mig och sååååå söta teddy ♥








demin


denna väst köpte jag i fredags, har ju velat ha en ett tag nu så köpte den direkt när ja såg den!

FREDAG

på fredagen så var det först skola, hade 2 prov, ett i musik och ett i datakunskap. Till min förvåning så var båda proven lätta så det kändes riktigt bra. Efter skolan åkte jag ner till stan och mötte elin. Vi gick runt ett tag på stan där jag köpte en jeansväst, lägger in en bild lite senare. Efter att vi var på stan ett tag så gick vi till badhuset. vi simmade 20 längder, basta, satt i bubbelbadet & badade. Kul vare + lite träning på köpet.


ja!!!!

woohooo mellan 10-14 mars sedan förhoppningsvis framåt ska det bli plusgrader!!!
omg snacka om att jag blev glad när jag hörde det på vädret nyss :D:D
ÄNTLIGEEENNNNNNN!!!!!!

4 mars

sitter i skolan nu, om 5 min börjar samhällskunskapen.. ja sen kl 16.00 slutar vi, seent.
justja, ingen polska idag, lärarens barn är sjuk, skönt så ist kommer jag att sitta hemma och plugga musik hela dagen så inge mer bloggande för min del för idag.

önska mig lycka till!

3 mars

:( mina skor som ville beställa tog slut i min storlek! riktigt tråkigt ..

aja, idag var jag först i skolan, onsdag äre ju så det vart inge jobbigt i skolan, mest chill. efter skolan åkte jag och tränade sen efter det gick jag hellen och fatima till bibloteket för att plugga. där satt vi ett tag sen åkte jag hem. torsdag, fedag sen helg (y)


misss youuuu ♥

2 mars

tisdag idag. tack och lov att det inte va någon snöstorm idag. soligt var det imorse, stort plus till det. idag var det först skola, hände inget speciellt, efter skolan åkte jag och träna med hellen och sandra efter träningen åkte ja hem, åt lite, osv .. nu ska jag alldeles strax kolla på tv sen plugga till musikprovet:(

förresten så är det premiär på Desperate Housewives idag kl 21.00 på kanal 5. längtar jätte mycket ska bli kul att se vad som händer framöver i serien :D yees det var allt från mig, nu blire tvn ...


tummen ner...

till musikprovet!!! har det på fredag och jag är inte glad över det :( buhuu




1:a mars

ojj tänk er att det redan är första mars, tiden har verkligen gått enormt snabbt enligt mig men det stör inte mig
är faktist jätte glad att den har det för vill verkligen att detta halvår ska gå snabbt
3 månader avklart, 3 månader kvar

idag är det måndag = skolan har nu börjat
och bara för att skolan har börjat så ska det bli värsta snöstormen ;(
såå otroligt jobbigt, tycker att snön borde försvinna och det har jag nu tyckt länge!
menmen man får hålla ut dom sista 3 månaderna tills sommaren..



RSS 2.0