SUNDAY 31 01 09

Hello. just nu är det ganska sent med tanke på att det är skola imorgon, men tänkte berätta snabbt om dagen ändå.

Vi fick gäster hem till oss idag för att fira Sebastian. En otroligt god pannkakstårta åt vi sedan även prinsess tårta, snacka om att jag kommer bli tjooock ;o hehehe men det var gott i alla fall. Sedan kom hellen och vi åkte till Let's Move men tyvärr så hade vi kollat fel så det var ingen dans,men hade ändå kul på bilresan in Hellens car. Det var lite smått från idag CIAO!


HITTADE INGEN ANNAN BILD!

YEEEEAAAAHHHHHHH!!!

Sitter här & väntar tills Hellen kommer, vi ska nämligen dra till Let's Move och testa på en dans.
När  som  helst  kommer  hon 

See  yaa  bitchess ♥

YOUR A BIG BOY NOW.



Idag blir du 8 hela år, grattis too my sweet little brother ♥


Lite kort om dagen.
Spenderade hela dagen hemma, pluggade lite, firade sebastian med tårta & hela paketet och tog det allmänt lugnt. Skulle egentligen ha gått på en fest med Cindy, men tyvärr så kunde hon inte, så de vart inget. Kvällen vart ändå bra, kollade tv med familjen, två filmer + robinson finalen. Nice de i alla fall. Nu ska jag nog ta och gå lägga mig, Sleep tight everyone.


WHAT DO YOU THINK?

FREDAG(y) skola först då som vanligt. Tyckte dagen gick otroligt snabbt, snabbare än vanligt. Efter skolan drog jag hem, chillade typ bara. Sedan åkte jag och Hellen till Let's Move och testade på Feminin vibe, grymt kul var det. Det va ju så himla längesen jag gick på dans så skulle vara riktigt kul att börja igen!

CIAO AMIGOS!!


THIS IS NOT THE REAL ME!






NU ÄR JAG ARG!!

Eftersom:

Det är skittt väder, kallt & hemskt

De flesta funktioner funkar inte i min mobil, Bluetooth, radion funkar inte + det går inte att lägga in bilder från mobilen till datorn

Har 4 läxor till denna vecka

Är förkyld

Är trött, vill bara sova

Måste plugga

-.-


PARTY PARY AT HELLENS PLACE...
































Denna snygga bild avslutar jag med, massor av bilder från gårdagens kväll vart det! Hade som sagt grymt kul.


I WANA SEE YOU MOVE MOVE, SHAKE SHAKE AND DROP DROP DROP...

Hade en riktigt roligt kväll måste jag säga. Var hemma hos Hellen med sandra, leyla, fatima, sofia och elin. Vi firade hellen som fyllde 17 för några veckor sen, men bättre sent än aldrig! Kvällen var fylld med massssor av dans, mat, fotande, HÖG MUSIK plus mer dans, osv. Grymt kul var det i alla fall. Lägger in bilder från kvällen imorgon, just nu är jag för trött för det, blir nog att sova! byee

APPLE iPOD NANO G5




Denna ska jag ha, i rosa!!  Åhh vaad snygg, ge mig nu!

FRIDAY NIGHT

Hii everyone! dagen började med skola och efter det stan med elin & sandra. Vi kollade runt efter en present till Hellen, eftersom vi ska hem till henne imorgon på födelsedagsfest, eller snarare tjejkväll''. Till sist hittade vi en sak som vi  köpte, sedan drog elin. Sandra och jag var ett tag längre på stan. Både jag och sandra köpte en varsin jätte snygg klocka, riktigt nicee! Sedan vart det hem, sov ett tag, sen nu tar man det bara lugnt! Det är ju trots allt Fredag!


BABY WE CAN DO IT ALL NIGHT

Neew day today. Inget speciellt hände i skolan like always. Måste säga att vi hade en riktigt rolig idrottslektion idag, inte så ofta det händer men så var det(yyyyy) det gillas! Och som vanligt så fick jag samma låt på hjärnan som efter varje idrottslektion där den spelas, men den är verkligen bra tycker jag, slänger in den här nedan, så att ni också kan ta del av att lyssna på den ha ha..

NU ska jag ducha sen sova, är grymt trött! goodnight



YESTERDAY

tjaaaaaa! Hann aldrig blogga igår, så tänkte berätta lite smått vad jag gjorde. Först var det skola, då fick vi lite mer information om vilka inviduella val vi kan välja och så. Efter skolan åkte jag ner till stan, väntade på elin i 3 år sen gick vi på stan ett tag och sedan tränade vi. Måste säga att det var grymt skönt, lixom ett år sist ;o inte bra. Men nu ska det bli ändring på det! Sen tog jag bussen hem, inget mer att säga om den dagen.


CIAO


Denna bild är tillägnad till min söta underbara cola loover, SOFIA ALMGREN! ♥


COCA-COLA (;

NOT AGAIN .....

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJ FAAAN DET SNÖAR :(((((

IN SCHOOL

Sitter just nu i skolan har håltimme medan alla andra har språk & det är lunch om 10 min, nice. Slutar halv 4 idag, inte så jätte kul men som sagt vad ska man göra. Skulle ha tränat efter skolan som jag inte har gjort på ett år?? Hjälp måste börja göra det nu, nu är det dax igen. Men elin kunde inte så det blir inget idag, men tror vi gör det imorgon istället om hon mår bättre. Sen så är ju min mobil fixad så mååste tvinga min pappa att hämta den, behöver den ;o

BYEE for now, ska käka nuu!

good good good

woohoo är just nu oerhört glad, fick nyss reda på att min mobil är klar & att vi kan hämta ut den imorgon so that's really goood! Ska bli otroligt skönt att få tillbaka den.

PEACE

DEAR SUMMER ; PLEASE VISIT SOON

HELLLO BLOGGEN, ER FAVVOO BLOGGARE ÄR HÄR!
neej jag är inte en av dom dära ''fjortisbloggarna'' som håller på med en massa skit, usschh.. 

Idaag har man haft en ganska skön dag, som sagt det är Lördag, tror alla håller med om att det är grymmt skönt, ingen skola härligt de med! Dagen spenderades först på stan där jag var & köpte present to my mom som fyller år idag, GRATTIS GRATTIS BÄSTA MAMMA! sen vart de ungdomsgruppen, där vi bestämde vad vi ska göra under året, många bra förslag kom vi fram till, tex klättring, tacokväll, paintball & åka till stockholm + in till Gröna Lund. Då ska vi bara försöka hålla den ordningen & se om allt går att göra dvs om ekonomin är tillräcklig. Vi kollade även på en film, kmr inte ihåg vad den hette, men bra var den. Träffade även Zenia igen efter att inte ha träffat henne på ett långt tag, hon har ju vart i Peru i 5 veckor som jag verkligen är avundjuk på, brun & allt var hon ju också :( inte illa(y). Sen vart de hem, firade mamma, gav presenten, åt masssa tårta, dog av min huvudvärk, som jag fortfarande gör, inte kul alls.

Just nu är ja riktigt trött & skulle verkligen behöva massage mer än allt annat;/.

PUSS


THE NIGHT IS STILL YOUNG ..

grymmm låt or whaaat!?




.

I wanna be loved by, just you! Nobody else but you...





.


14 01 09

Looong day today, precis som alla andra torsdagar, inget ovanligt. Skola från 08.30 till 16.00 ;o snacka om lång dag eller vad säger ni?.. Efter skolan vart det stan en stund, hittade en ring som jag köpte(y) sen efter det vart det polska, booring! Sen hem, gjorde inget speciellt då. Nu sitter jag & fryser om händerna, ska snart gå & lägga mig, sen imorgon skola sen efter det den efterlängtade helgen! byee ♥


dagens!!


NO SCHOOL

Ingen skola idag! skönt må jag säga. Dagen hittils har man pluggat lite, har ändrat lite i min uppstas som jag ska lämna in imorgon & måste säga att jag är jättte nöjd med den(y) sen har jag pluggat spanska också, massssor av glosor till imorgon;( menmen, resten av dagen ska jag chilla & plugga lite..

NU: ätaaa!

21:03



love the song! ♥
 



ääääntligen har man lärt sig att fixa så att inte hela youtubeklippet är med utan bara kanten! härligt


THURSDAY

tjaaaaa. skola idag igen då. Inget speciellt hände mer än att vi fick information om vilka induvidella val vi kan välja till tvåan osv. Sen vart det hem & tog det lugnt mest. Måste även tillägga att det inte är lika kallt ute som det har vart dom senaste dagarna, tummen upp för det.

chhhiiiilll tomorrow; ingen skola, ledig.. nice, skönt, underbart!
->även fast jag behöver plugga spanish, men det ska nog gå(y)


WINTER LAND

Jaha då var helgen redan slut. Åh tiden går så snabbt, hinner knappt med någonting nu för tiden. Det är även oerhört kalllt ute även inne, orkar då inte ens gå ut. Dagarna går då åt att sitta hemma med lager av kläder för att hålla sig varm, not fun!  Önskar mest av allt att det ska bli varmare, helst snabbt, för jag orkar verkligen inte med denna kyla längre!

THAILAND;  give me nooow...


MY DAY

HELLLOOO! idag äre fredag, riktigt skönt med helg måste jag säga efter only 2 dagar i skolan. Det har vart en ganska bra dag, förutom att jag frös sönder i skolan & då menar jag verkligen det, speciellt i klassrummet. Tror vi har det kallaste rummet på hela skolan:/ men man får väl försöka stå ut med det!

Måste även säga en sak som jag är väldigt stolt över som hände idag.. Fick VG på spelprovet på musiken, spelade bas som jag ALDRIG innan har spelat, så är jätte glad!

Sen så måste jag även visa vad jag köpte på stan igår, hann aldrig blogga igår så det får bli idag isället. Gillar båda köpen enormt! Ser kanske inte så snyggt ut på bilderna, men dom är snyggare in real life.



I WANT!

Min högsta önska för tillfället är att vara någonstans där det är varm, skulle göra vad som helst för att få ligga på denna strand nu, bara att få slippa kalla Sverige, det skulle vara underbart!


BACK TO SCHOOL

Då var lovet slut för den här gången, känns lite sådär om man ska vara ärlig. Har för det mesta haft ett ganska lugnt lov, 3 veckor.. underbart! Ska man sammanfatta lovet så har man mestadels vart med kompisar, shoppat & firat jul och nyår. Nothing special. Måste även tillägga att det har vart grymt kallt ute, iallafall dom senaste dagarna, vem går ut när det är -27:s hemskt! Som sagt, imorgon är det back to school again & se fram emot alla underbara prov och läxor!
CIAO.


I AM SMART..

Tjaaa! nu äre så att idag är det sista dagen innan skolan börjar. Uscch säger ja bara, mest för allt plugg som måste göras:/ ska iallafall bli nice att träffa alla igen. Förtillfället gör man inte så mycket mer än att frysa. För en stund sen tänkte ja gå och värma mig vid våran kamin, men smart som jag är så råkade jag bränna upp filten som jag hade på mig, kom för nära & så blev det ett stort hål mitt på filten.. great. Haha menmen, vad ska man gö åt det? ..



Har även kollat runt lite efter en laptop som jag vill ha! Hade tänkt mig en mini-pc, men vilken det vet jag inte än. Vill ha en hel vit eller kanske en rosa. Skulle fan va snyggt! Om någon av er vet någon bra så skriv gärna det i kommentarfältet! see ya.

NEW

Hello everybody! nytt år, ny blogg. Nej men fick lust att börja blogga igen för andra gången, var nu ett bra tag sen jag gjorde det. Alltid kul med lite omväxling. Iallafall, idag har man vart med cindy från morgonen eftersom hon sov här hos mig senare åkte jag hem till elin. Var där med tjejerna & var ett tag sen vi var all together. Två verkligen jätte bra filmer vart det under kvällen + en massa gott att äta. Riktigt trevligt! Lägger in några bilder från kvällen. Ska nog ta och sova nu, måste försöka vända om dygnet eftersom skolan börja snart & det gillas inte! Good night.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0